Voimmeko olla avuksi?

Miten voimme auttaa Sinua pakkaussuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä?

Rakennesuunnittelu

Hyvä pakkaus suojelee tuotetta ympäristöltä, ympäristöä tuotteelta ja helpottaa sen käsittelyä logistiikassa. Huomioimme rakennesuunnittelussa mm. pakkauksen materiaalit käyttötarkoituksen mukaan. Meiltä saat myymälätelineet, pahvilaatikot, kartonkikotelot, sisäosat ym.

Visuaalinen suunnittelu

Huomiota herättävä pakkaus vaikuttaa ostopäätökseen kaupan hyllyllä. Pakkauksen avulla annetaan innostavia lisätietoja tuotteesta ja sen ominaisuuksista, tuotteen käyttämisestä, jotka auttavat ostopäätöksessä silloin, kun myyjä ei voi auttaa tuotteiden vertailussa. Pakkauksen visuaalisessa suunnittelussa huomioidaan lisäksi pakolliset lain vaatimat kuvaukset ja merkinnät.

Brändin vahvistaminen

Onko brändisi ja ilmeesi yhtenäinen ja näkyykö se tuotteissasi ja yritysilmeessäsi? Mikäli tuotteesi eivät viesti vahvan brändiviestinnän puolesta, tehdään yhdessä brändistäsi entistä vahvempi.

Pahvin ja kartongin innovaatioita

Pahvi ja kartonki taipuvat moneen. Kestävät ja monipuoliset materiaalit soveltuvat jopa käsilaukuiksi, korurasioiksi, kelloiksi tai tarjoiluastioiksi. Harva materiaali soveltuu yhtä helposti näin moneen käyttötarkoitukseen, yhtä ekologisesti kierrätettävyytensä ansiosta.

Etiketit, tarrat ja kalvot

Tuotteesi on kenties muovista tai lasista valmistettu pullo ja haluat kohentaa ulkoasua tarroilla ja etiketeillä? Kysy lisää myynnistämme, miten erilaiset etiketit ja tarrat helpottavat tuotteesi brändäämistä.

Pakkaussuunnittelun optimointi

Pakkausten kierrätys, ekologisuus sekä logistiikan säästöt ovat muutamia syitä, miten hyvällä pakkaussuunnittelulla voidaan tehostaa liiketoimintaa. Mikäli haluat modernisoida nykyisiä pakkauksiasi, pyydä meiltä tarjous.

Tutustu referensseihimme