Referenssit

Upeat asiakkaamme ja heidän menestystarinansa

Panda

Suomen toiseksi suurin makeisvalmistaja ja lakritsituotteiden markkinajohtaja Panda on perustettu vuonna 1920. Pandan makeispakkauksissa seikkailee iloinen Panda-hahmo ja pakkauksien sisältö suojataan laadukkailla ja viimeistellyillä pakkauksilla, jotka mahdollistavat makeisten säilyvyyden herkullisina. Tiesitkö, että Minpackin perustaja Minna Lindberg työskenteli Pandalla vuosina 2005-2006 sekä 2008. Panda olikin Minpackin ensimmäinen asiakkuus.

Kultasuklaa

Iittalan Lasimäellä valmistetaan suomalaista, tuoretta käsintehtyä suklaata. Kultasuklaa valmistaa suklaata käsityönä. Laadukkaat, herkulliset tuotteet vaativat seurakseen kauniit pakkaukset, jotka tuovat ainutlaatuiset ja yksityiskohtaiset herkut esille. Kultasuklaan kanssa yhteistyötä on tehty vuodesta 2010 lähtien.

Aromipesä (Artekno Oy)

Kaikkihan Aromipesän ja Mikko-kokin muistavat televisiosta. Nyt klassikko tekee paluun, sillä Aromipesän valmistus on aloitettu uudestaan vuonna 2015. Keväällä 2016 Aromipesän valmistaja Artekno Oy kaipasi ideoita tuotteen pakkauksena toimivalle vyötteelle.