Mitä olemme luoneet

Upeat asiakkaamme ja heidän menestystarinansa

Pirkanmaan Vuokratilat Oy laajensi liiketoimintaa

Pirkanmaan Vuokratilat, tutummin PIVUTI, laajensi liiketoimintaa hallirakentamisen lisäksi hirsirakentamiseen. Suunniteltiin yritykselle visuaalinen ilme.

Suomen Kasviöljyt

Kotimainen camelinaöljy on helppo ja turvallinen omega-3:n lähde. Camelina®-neitsytöljy on Suomessa viljellystä camelinan siemenestä kylmäpuristettu neitsytöljy – ei kemikaaleja, ei lisäaineita eikä kuumennusta puristuksen aikana. Sopii käytettäväksi kaikessa ruoanlaitossa. Minpack suunnitteli Camelina®-neitsytöljylle brändi-ilmeen ja markkinointimateriaalit.

Ruokaruukku logo

Ruokaruukun brändi-ilme

Ruokaruukun luotsaama, espoolainen Ravintola Vista loihtii palkitusti maukkaita ruoka-annoksia. Ravintola Vista valittiin vuonna 2019 Suomen parhaaksi golfravintolaksi. Edellisvuonna Vista sijoittui hopealle Paras Yrittäjä -kategorian finaalissa Pro Horeca -gaalassa. Ruokaruukun ruoka-annoksia myydään myös takeaway-periaatteella niin ravintolassa kuin lähialueen ruokakaupoissa. Minpack sai kunnian suunnitella Ruokaruukun takeaway-rasioille pakkausuudistuksen ja brändi-ilmeen.

Onnenpussin saippuat

Onnenpussin pajalla syntyy käsityönä perinteisiä saippuoita ja suolasaippuoita. Nippu suloisia saippuatuotteita kävi hiljattain lävitse pakkausuudistuksen, jonka toteutti Minpack.

Green Toilet – kompostoiva käymälä

Rymättylässä toimiva Pikkuvihreä on erikoistunut ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin. Yritys tarjoaa ratkaisuja erilaisiin kohteisiin niin yksityisille vapaa-ajan asunnoille ja koteihin kuin julkisiin kohteisiin: retkeilyalueille, matkailukohteisiin, siirtolapuutarhoihin yms. Green Toilet on hajuton ja tehokas kompostoiva kuivakäymälä esim. kesämökille.

Aromipesä (Artekno Oy)

Kaikkihan Aromipesän ja Mikko-kokin muistavat televisiosta. Nyt klassikko tekee paluun, sillä Aromipesän valmistus on aloitettu uudestaan vuonna 2015. Keväällä 2016 Aromipesän valmistaja Artekno Oy kaipasi ideoita tuotteen pakkauksena toimivalle vyötteelle.

HAVUKA-kuusenpihkatuotteet

Kuusenpihkavoiteet sisältävät vanhan kansan tuntemaa parannusvoimaa, joka on todistettu myös lääketieteellisesti. Kuusenpihka estää haavojen tulehtumista ja bakteerien kasvua, sekä edesauttaa haavan epitelisaatiota eli umpeutumista. Perheyrityksessä haluttiin uudistaa tuotteiden ulkoasu ja tekstit perusteellisesti, sillä vanhat etiketit eivät kuvastaneet tuotteen arvoa ja olivat hyvin vaatimattomia.

Minpackissa suunniteltiin HAVUKA-tuoteperheen brändi-ilme pakkausetiketteihin, kartonkipakkauksiin sekä markkinointimateriaaleihin.

Makkeen Mökin hunajat

“Minäpä kerron mistä Makkeen Mökin Hunaja on peräisin. Se tulee Pohjois-Keiteleeltä, kaukana liikepaikoista ja vilkkaasta liikenteestä. Mehiläistarhat sijaitsevat keskellä puhdasta luontoa, metsien ja niittyjen laitamilla. Mehiläiset keräävät meden luonnonkasveista kuten paju, voikukka, mustikka, puolukka, pihlaja, vadelma, apila, horsma ja kanerva. Niistä se hyvä maku hunajaan syntyyn.” Näin kertoo Niina Tirkkonen Makkeen Mökin Hunajan Facebook-sivuilla. Saimme suunnitella Makkeelle Mökille etiketin hunajapurkkiin. Tuoteperhe laajeni myös makuhunajiin, joissa toistuu sama Makkeen Mökin Hunajan brändi-ilme.

ChefBugin Herkkuhyönteiset

Hyönteisruoan vallankumous saapui Suomeen. Innokkaat kokeellisen ruoanlaiton harrastajat ja ammattilaiset ovat tähän mennessä joutuneet tilaamaan syötävät sirkat ja toukat Suomen ulkopuolelta kotimaisen tarjonnan puuttuessa.

Mutta ei enää! ChefBug toi markkinoille Suomessa tuotetun hyönteisruoan suoraan kuluttajille ja yrityksille. Ihanat maistelupakkaukset ja ruoanlaittoon sekä leivontaan sopivat pakkauskoot voi tilata turvallisesti ja nopeasti suomalaisesta verkkokaupasta.

Panda

Suomen toiseksi suurin makeisvalmistaja ja lakritsituotteiden markkinajohtaja Panda on perustettu vuonna 1920. Pandan makeispakkauksissa seikkailee iloinen Panda-hahmo ja pakkauksien sisältö suojataan laadukkailla ja viimeistellyillä pakkauksilla, jotka mahdollistavat makeisten säilyvyyden herkullisina. Tiesitkö, että Minpackin perustaja Minna Lindberg työskenteli Pandalla vuosina 2005-2006 sekä 2008. Panda olikin Minpackin ensimmäinen asiakkuus.

Kultasuklaa

Iittalan Lasimäellä valmistetaan suomalaista, tuoretta käsintehtyä suklaata. Kultasuklaa valmistaa suklaata käsityönä. Laadukkaat, herkulliset tuotteet vaativat seurakseen kauniit pakkaukset, jotka tuovat ainutlaatuiset ja yksityiskohtaiset herkut esille. Kultasuklaan kanssa yhteistyötä on tehty vuodesta 2010 lähtien.